يافتن اشياي گمشده

كافي است يكي از برچسب‌هاي RFID را روي وسايل مهم خود بزنيد و از طريق اين گيرنده سيگنال موقعيت آن را رهگيري كنيد. اين دستگاه گيرنده سيگنال را كه Grokker نام دارد، به يك آيفون وصل كنيد تا از طريق اينترنت هم بتوانيد اشياي خود را موقعيت‌يابي كنيد.

 

 

 

 

 

 

 

 

رايانه‌هاي ليزري در راهند

شركت اچ‌پي در تلاش است ريزپردازنده‌هايي طراحي كند كه ارتباطات‌شان از طريق فوتون‌ها انجام مي‌گيرد. به‌كارگيري فوتون در طراحي اين ريزپردازنده‌ها مي‌تواند به توليد تراشه‌هايي با قابليت محاسباتي 100 برابر ابررايانه‌هاي فعلي منجر شود.

 

 

 

 

 

 

گران‌ترين مانيتور دنيا

اين مانيتور، نه باريك است و نه طراحي عجيب و غريبي دارد، اما اگر كنتراست، برد ديناميك و ميزان صحت رنگ آن براي شما مهم است، پس PRM-4200 بهترين گزينه‌اي است كه مي‌توانيد آن را بيازماييد. اين مانيتور دقيق‌ترين و باكيفيت‌ترين مانيتور توليد شده است و بيش از 40هزار دلار قيمت دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

كنترل ويلچر با استفاده از زبان

 

محققان «جورجيا تك» موفق به توليد ابزاري شده‌اند كه به معلولان اجازه مي‌دهد با دهان خود ويلچر را كنترل و به‌حركت درآورند. اين ابزار در سقف دهان قرار مي‌گيرد و از طريق حسگرهايي كه توسط زبان به كار مي‌افتند، پيغام‌هاي لازم به ويلچر منتقل مي‌شود.

 

 

 

 

 

 

توان توليدي 230درصدي

محققان دانشگاه ام‌آي‌تي موفق به توليد فناوري جديدي در لامپ‌هاي LED شدند كه مي‌تواند تنها با استفاده از 30 پيكووات انرژي، 69پيكووات نور توليد كند. اين لامپ LED توليد شده بازدهي آن را به بيش از 100 درصد مي‌رساند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خداحافظ باركد

اگرچه اسكنرهاي باركد سال 1979 پديده نويني به حساب مي‌آمد، اما بهتر است به نسل جديد خوشامد بگوييم! اسكنرهاي جديد، محصول را تشخيص مي‌دهد و كاري به باركد ندارد. با كمك اين اسكنرهاي دوربيني، مي‌توان محصولاتي كه باركد ندارد از جمله ميوه و سبزيجات را نيز به سيستم خريد اضافه كرد.

 

 

 

 

 

 

 

رهگيري چشم به توليد انبوه رسيد!

توبي توليدكننده محصولي با عنوان رهگير چشم است. اين محصول براي اولين بار در نمايشگاه CES رو نمايي شد و حالا اين شركت، ماژول سخت‌افزاري جديد خود را با عنوان IS-2 عرضه كرده كه تنها به اندازه يك خودكار است و مي‌تواند كاربرد زيادي در صنعت بازي و رايانه داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

هدفون‌هاي دوقلو

هدفون‌هاي دوقلو توسط روئل ددن، دانشجوي دانشگاه آيندهوون هلند طراحي شده است. اين هدفون‌ها در حقيقت يك جفت هدفون است؛ يكي تو خالي و يكي تو پر. براي وقتي كه مي‌خواهيد صداي بيرون را نشنويد و براي وقتي كه مي‌خواهيد صداي موسيقي با صداي بيرون تلفيق شود. همچنين اين هدفون‌ها به فناوري بي‌سيم مجهز است و مي‌توان يكي از آنها را به فرد ديگري داد تا در فاصله نزديك از شنيدن موسيقي بهره‌مند شود.

 

 



تاريخ : شنبه 12 فروردين 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 صفحه بعد